Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- یکی از برندگان جایزه پولیتزر در تفسیری که توسط رسانه آمریکایی Salon.com منتشر شد، گفت: در حالی که ایالات متحده به کمک های نظامی خود به اوکراین ادامه می دهد، "در مارپیچ مرگ نظامی گری کنترل نشده گرفتار شده است"، که باعث می شود معیشت آمریکایی ها بدتر شود.

به گزارش سرویس بین‌الملل آریا؛کریس هجز در تفسیر هفته گذشته نوشت:دولت ایالات متحده در حالی که نزدیک به 40 میلیارد دلار در بخش کمک اخیر به اوکراین اختصاص داده است، که از طرف دیگر کاری برای بهبود زیرساخت های چند دهه ای، بخشیدن بدهی های دانش آموزان، رسیدگی به نابرابری درآمد، تغذیه کودکان گرسنه یا کنترل خشونت های داخلی انجام نمی دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در مقاله ای تحت عنوان«بازگشت به جنگ دائمی اینجاست: آمریکا اول ورشکست ،بعد نابود می شود» نوشت:بیشتر کمک‌های اخیر ایالات متحده به اوکراین به تولیدکنندگان تسلیحاتی مانند رایتون،جنرال داینامیکس،تکنولوجیز، نورتروپ گرومان، بی ای ای سیستمز، لاکهید مارتین و بوئینگ رسید.

وی با اشاره به اینکه این «فقط آغاز است» ادامه داد: « بذر اقتصاد جنگ دائمی که از پایان جنگ جهانی دوم کاشته شد، اقتصاد خصوصی را نابود، ملت را ورشکست و تریلیون ها دلار از پول مالیات دهندگان را هدر داد».

او تاکید کرد:اکنون در ایالات متحده، از سیاستمداران گرفته تا رسانه‌های جریان اصلی، هیچ‌کدام برای مخالفت با اقتصاد جنگ دائمی یا مهار افراط در آن فعال نیستند. او گفت: «دو حزب حاکم توسط شرکت‌ها، به‌ویژه پیمانکاران نظامی خریداری شده‌اند. مطبوعات کم‌خون هستند و نسبت به صنعت جنگ تعصب دارند.»

نویسنده که در عین حال ستون نویس ScheerPost نیز هست گفت: استراتژیست های نظامی روی تئوری های تخیلی جنگ های آینده سرمایه گذاری می کنند، اما درس های گذشته را نادیده می گیرند و شکست های بیشتری را قطعی می کنند، در حالی که طبقه سیاسی از پذیرش ظهور دنیای چند قطبی و کاهش محسوس قدرت آمریکا امتناع می ورزد.

او هشدار داد: «ما بهای بسیار گزافی را برای این کار مضحکه پرداخت خواهیم کرد.

 

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۳۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند

خبرگزاری رویترز گزارش کرد اگر قطعنامه مربوط به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تصویب شود، دولت آمریکا ممکن است تمامی بودجه‌ها برای آژانس‌های این سازمان را به حالت تعلیق دربیاورد.

به گزارش ایسنا، فلسطین در حال حاضر «دولت غیرعضو ناظر» در سازمان ملل است و صرفا می‌تواند در جلسات این سازمان شرکت کند اما حق رای ندارد. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) پیش‌نویس قطعنامه به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک «عضو کامل» را به رای خواهد گذاشت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که این رای‌گیری سطح حمایت جهانی از فلسطینی‌ها را نشان خواهد داد؛ تلاش و حمایتی که پیشتر توسط ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد. لازم به ذکر است که درخواست برای عضویت کامل باید به تایید ۱۵ عضو دائم شورای امنیت و هم‌چنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برسد.

رویترز به نقل از «نیت ایوانز» سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «ما از قطعنامه آگاه هستیم و بر نگرانی‌های خود نسبت به اینکه سوالات حل‌نشده‌ای وجود دارد که آیا فلسطینی‌ها در حال حاضر معیارهای منشور سازمان ملل را برآورده می‌کنند یا خیر، تاکید می‌کنیم.»

طبق قوانین ایالات متحده، اگر گروه یا طرفی «ویژگی‌های شناخته‌شده بین‌المللی» را نداشته باشد و در عین حال عضویت کامل سازمان ملل را دریافت کند، آمریکا نمی‌تواند به آژانس‌های مربوطه سازمان ملل بودجه ارسال کند. در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمک مالی به آژانس فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را پس از عضویت کامل تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف کرد.

ایوانز در ادامه گفت: «دیدگاه ایالات متحده این است که مسیری به سمت تشکیل دولت برای مردم فلسطین از طریق مذاکرات مستقیم میسر است.»

دیپلمات‌ها با بیان اینکه تغییراتی می‌تواند در پیش‌نویس اعمال شود، به خبرگزاری رویترز گفتند که احتمالا ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین برای عضویت کامل حمایت خواهند کرد.

«گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد که عضویت کامل فلسطینیان در سازمان ملل «با منشور این سازمان همخوانی ندارد.»

او افزود: «اگر چنین چیزی تصویب شود، من طبق قوانین ایالات متحده انتظار دارم که این کشور تمام بودجه‌های مربوطه به سازمان ملل و آژانس‌ها را تماما قطع کند.»

مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه (۲۱ اردیبهشت‌) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌ بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد. طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رای‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «گیج گاه» برنده جایزه نتپک شد
  • طلای جهانی ثابت شد
  • ۵ نیروی هوایی برتر جهان در سال ۲۰۲۴؛ از تفنگداران دریایی آمریکا تا نیروی هوایی روسیه (+عکس)
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • گزارش جنگ غزه نیویورک تایمز برنده پولیتزر ۲۰۲۴ شد
  • «نیویورک تایمز» و «واشینگتن پست» برندگان پولیتزر/ خبرنگاران جان‌باخته در غزه تجلیل شدند
  • برندگان پولیتزر ۲۰۲۴ در بخش روزنامه‌نگاری و کتابمعرفی
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • کاخ سفید: اوکراین آماده حمله روسیه در تابستان است