Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ووندر لیست؛ عکاسان می‌گویند که گاهی یک عکس ارزش هزار واژه را دارد. این ادعا درباره عکس‌های کمیابی که قصه‌هایی از رنج، شجاعت و امید را به تصویر می‌کشند، صادق است. عکاسانی که از نزدیک این لحظات را تجربه و با استفاده از لنزهایشان آن‌ها را ثبت کرده اند، داستان پشت این عکس‌ها را تعریف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

داستان هایی عجیب و غریب که از قضا واقعی هستند + عکس

در ادامه برخی از این تصاویر با روایت‌های جالب عکاسان از لحظات خلق این عکس‌ها را می‌خوانید:

پناهندگان کوزوو

در سال ۲۰۰۰، کارول جوزی برای عکس‌های جالبی که از پناهندگان کوزوو گرفته بود، جایزه پولیتزر را دریافت کرد. در این عکس خاص، یک کودک پناهنده ۲ ساله به نام آگیم شالا در حال عبور از حصار سیم دار خاردار برای رفتن کنار خانواده اش که در آن طرف حصار بودند دیده می‌شود. جوزی در حال حاضر در واشنگتن پست کار می‌کند و چهار بار برنده پولیتزر شده است.

جنگ زیر پا

عکس فوق قطعاً هزار کلمه ناگفته را بیان می‌کند. این تصویر بیانگر اثرات ویرانگر جنگ داخلی در لیبریا است. این عکس در خیابان‌های مونروویا، پایتخت لیبریا گرفته شده است. کول در سال ۲۰۰۴، به دلیل پوشش تصویری محاصره مونروویا، برنده پولیتزر شد. کارولین کول در حال حاضر عکاس لس آنجلس تایمز است.

مرکز تجارت جهانی، ۱۱ سپتامبر

این عکس شاهد عینی تاریخ است. لودلوم عکاس این عکس درباره آن گفت: "این یک تصویر نمادین است. وقتی مردم به فاجعه مرکز تجارت جهانی فکر می‌کنند، این عکس را به خاطر می‌آورند. " در سال ۲۰۰۲، لودلوم برنده جایزه پولیتزر برای اخبار فوری شد.

قتل عام در تایلند

نیل اولویچ یک عکاس آمریکایی است که به دلیل ثبت بی نظمی و بی رحمی در خیابان‌های بانکوک در سال ۱۹۷۷ برنده جایزه پولیتزر شد. در سال ۱۹۷۶ اوضاع وخیم سیاسی در تایلند به درگیری خشونت آمیز در دانشگاه The Thammasat منجر شد. چندین دانشجو که علیه طرح دیکتاتور فیلد مارشال ثانوم کتیکاچورن برای بازگشت به کشور تظاهرات می‌کردند، مورد اصابت گلوله، ضرب و شتم، به دار آویخته شدن، مثله شده و حتی به آتش کشیدن قرار گرفتند.

پس از سونامی

این یکی از قابل توجه‌ترین نمایش ویرانی‌هایی است که به دنبال سونامی اقیانوس هند به وجود آمد. آرکو داتا عکاس خبری برنده جوایز مطرح عکاسی از هند است که به دلیل ثبت عکس‌هایی از شورش‌های گجرات و وضعیت قربانیان این شورش شناخته می‌شود. «پس از سونامی» یک تصویر گرافیکی، تاریخی و کاملاً احساسی است که زنی را در سوگ یکی از بستگانش به تصویر می‌کشد.

عمل جراحی Lion Heart

فیتزماوریس عکاس و روزنامه نگار آمریکایی است که جایزه پولیتزر را در سال ۲۰۰۵ برای عکس عمل جراحی Lion Heart برنده شد. «Lion Heart» نام مستعاری است که به صالح خلف، پسربچه ۹ ساله‌ای که در اثر انفجار در عراق معلول شد، داده شده است. صالح پس از جراحت به بیمارستانی در اوکلند در کالیفرنیا منتقل شد و در آنجا تحت چند عمل جراحی قرار گرفت تا دوباره به زندگی برگردد.

فاجعه گاز بوپال ۱۹۸۴

در دسامبر ۱۹۸۴، نشت گاز از مخزن ذخیره سازی Union Carbide India Limited منجر به کشته شدن ۱۵ هزار نفر و زخمی شدن بیش از ۵۵۸ هزار نفر در بوپال شد. این فاجعه عظیم زیست محیطی و انسانی نتیجه عدم آگاهی در روش‌های استاندارد ایمنی و نگهداری از مخازن گاز بود. بارتولومیو در هنگام ثبت این تصاویر مستند با مردی روبرو شد که کودکی را دفن می‌کرد.

فاجعه Omayra Sanchez

در سال ۱۹۸۵ در کلمبیا، آتشفشان نوادو دل روئیز فوران کرد که این اتفاق منجر به مرگ بیش از ۲۵ هزار نفر شد. فرانک فورنیه تصویر غم انگیز اومایرا سانچز، دختری ۱۳ ساله را که ۶۰ ساعت در زیر آوار خانه خود گرفتار شده بود ثبت کرد و برنده جایزه Photo World Photo ۱۹۸۵ شد.

فرانک فوریه درباره سرنوشت این دختربچه گفت که او پس از سه روز مبارزه با مرگ که توسط میلیون‌ها نفر در سراسر جهان از تلویزیون دنبال می‌شد، به دلیل هیپوترمی و گانگرن به طرز ناگواری درگذشت. مرگ دلخراش این دختربچه باعث ایجاد انتقادات بسیاری علیه دولت کلمبیا برای دیر آغاز کردن عملیات نجات افراد شد.

گزارش از مائده زمان فشمی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تصاویر دیدنی داستان کوتاه داستان واقعی عجیب ترین ها جایزه پولیتزر عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۳۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعد از 11 سال: دورتموند دوباره در فینال ومبلی

به گزارش "ورزش سه"، دورتموند در بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا امشب در ورزشگاه پارک دو پرنس به مصاف پاری سن ژرمن رفت و با گل متس هوملس نتیجه 1-0 برنده شد.

دورتموند که در بازی رفت هم به لطف گل نیکلاس فولکروگ با نتیجه 1-0 برنده شده بود، در مجموع 2-0 برنده‌ شد و به فینال چمپیونزلیگ صعود کرد.

تیم آلمانی اکنون منتظر نتیجه بازی امشب(چهارشنبه) بین تیم‌های رئال مادرید و بایرن مونیخ در با سانتیاگو برنابئو خواهد بود تا تکلیف دیگر فینالیست مشخص شود. دورتموند مطمئنا از صعود به فینال از جنبه‌های مختلف هیجان زده است.

این باشگاه پس از مدت‌ها دوباره فینال چمپیونزلیگ را تجربه می‌کند. آخرین تجربه دورتموند به سال ۲۰۱۳ برمی‌گردد که در یک فینال تمام آلمانی بازی کرد و حریف بایرن مونیخ بود.

دورتموند در آن بازی به میزبانی ورزشگاه ومبلی با نتیجه 2-1 مقابل بایرن شکست خورد و به جام نرسید. از فینال مذکور که دورتموند بیش از 10 سال است آن را تجربه نکرده، در حال حاضر متس هوملس و مارکو رویس در ترکیب زنبورها حضور دارند.

این تیم آلمانی باید بعد از مدت‌ها فینال لیگ قهرمانان اروپا را دوباره در ورزشگاه ومبلی تجربه کند و منتظر نتیجه بازی رئال و بایرن که هفته گذشته به تساوی 2-2 رسیده بودند، می‌ماند.

دیگر خبرها

  • اعلام برنده های دومین مرحله از قرعه کشی جوایز جشنواره پذیرنده ملی
  • پیش‌بینی غم‌انگیز راسل از آینده مرسدس
  • «گیج گاه» برنده جایزه نتپک شد
  • بعد از 11 سال: دورتموند دوباره در فینال ومبلی
  • همیلتون: هدف من همیشه برنده شدن است
  • گزارش جنگ غزه نیویورک تایمز برنده پولیتزر ۲۰۲۴ شد
  • «نیویورک تایمز» و «واشینگتن پست» برندگان پولیتزر/ خبرنگاران جان‌باخته در غزه تجلیل شدند
  • برندگان پولیتزر ۲۰۲۴ در بخش روزنامه‌نگاری و کتابمعرفی
  • در دومین مرحله قرعه کشی پذیرنده ملی شاید شما برنده باشید
  • داستانی عرفانی با چاشنی فانتزی